За  нас

 

Здравейте!Казвам се Краси Ангелов и ще ми бъде приятно да обменям информация от ежедневието .Ще отделям необходимото внимание на всички поставени въпроси и ще отговарям, ако са от моята компетенция.Ще предлагам адреси на интересни сайтове,свързани с обучението на учениците.Да започваме!

История на сайта

 Решението ми за направата на сайта е продиктувано от необходимостта да се контактува с родителите и те винаги да са съпричастни с живота на тяхното дете в училище.В класната стая също сме като едно семейство,само че всеки има своите задължения ,докато вкъщи в повечето случаи им позволяваме да имат повече права и от там се получава разминаването от начините на възпитание.Има много теми посветени на възпитанието и как да разпределяме отговорности и желания,така че ще се опитам да Ви насоча в сложния лабиринт на взаимоотношения.Ще ви посочвам адреси на сайтове ,където се коментира този проблем , а Вие ще си правите изводи.Дано да съм полезен!Ще отворим форум за Вашите мнения и предложения и заедно ще си помагаме!Бъдете активни!

 

Вече сме трети клас и продължаваме .....

Предложения от нас

 Като за начало да започнем с предстоящия празник Коледа.Децата изявиха желание да си направят "Карнавално тържество",но зо целта им трябват костюми ,маски,аксесоари и др.И тук изникна проблема.

Какво да купя за карнавала?

Защо да се купува ,след като може да се изработи с подръчни средства?Достатъчно е малко свободно време и желание.Другото се получава веднага.

Една стара рокля на мама или риза на татко в съчетани с вратовръзка  или шалче са достатъчни да се промени малкият човек в герой от приказките.Трябва малко грим и фантазия, съчетана с малко любов и готово.

 Настроението и игрите са от нас!

 Благодарим Ви за търпението и старанието!Нашата благодарност ще получите като целувка по бузката и много обич в погледа ни !

 Весели празници и на Вас !

 

Да подготвим откриването на учебната година на 15 септември 2009 година !Подгответе се със стихове , гатанки и песни !

Вече сме третокласници !

Търсене